BE NL

Pacquet BVBA

Project Actum | Pacquet BVBA


Lees hele artikel

Hightech oplossingen door Pacquet BVBA

Actum, een toeleveringsbedrijf in metaal en actief in onderhoud van technische installaties en staalconstructies, bouwt in Wetteren een nieuwe uitvalsbasis: zes burelen en een kleine stockageplaats. Voor dit project krijgt Pacquet BVBA carte blanche voor de studie, installatie en het onderhoud van alle technieken. In een veranderende bouwwereld met een grote vraag van multidisciplinaire kennis en volledig geïntegreerde technieken, heeft Pacquet BVBA een unieke positie verworven.

Pacquet BVBA, een familiebedrijf met roots in de landbouw, heeft van alle technieken een expert in huis. Marijn Pacquet is hoofd HVAC en sanitair en Stijn Pacquet hoofd elektro en gebouwsturing. In zetten ze hun eerste stappen in BIM. Ze kiezen onmiddellijk voor Stabicad for Revit en laten AutoCAD links liggen. In 2018 nemen de twee broers het bedrijf volledig over, introduceren ze een nieuwe huisstijl en zijn hun eerste twee full BIM-projecten een feit. Hun strategie en installatietechnische BIM-aanpak hebben ze volledig uitgeschreven.

Lees het hele artikel hier

Bezoekadres en trainingslocatie

Duboisstraat 39
2060 Antwerpen

03 289 01 01
info@stabiplan.be
Kantooruren

Ma - Vr
8.30 uur - 17.00 uur

Helpdesk

Ma – do: 8.30-12.30 uur & 13.30-17.00 uur
Vr: 8.30-12.30 uur & 13.30-16.00 uur

03 297 02 02
support@stabiplan.be
Postadres

Stabiplan BVBA
Duboisstraat 39
2060 Antwerpen

Neem contact met ons op

Kijk voor support vragen op support.stabiplan.com of bel onze helpdesk. Wilt u meer informatie over een van onze producten? Of heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens en bericht hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Kan uw vraag niet langer wachten? Aan de linkerkant vindt u onze contactgegevens.