BE NL

Project Handelsrechtbank Brussel | Clisa

Handelsrechtbank Brussel

Installateur Clisa, gespecialiseerd in sanitair en verwarming, wil de klant gedetailleerde en professionele tekeningen bezorgen. Goede tekenaars zijn echter moeilijk te vinden en hebben bovendien meestal zelf hun handen meer dan vol. Daarom hebben ze in 2012 gekozen voor Stabicad en ontwerpen ze nu zelf. Tijdswinst en zekerheid zijn voor Thomas Wouters, zaakvoerder bij Clisa, belangrijke voordelen. “Je maakt met Stabicad goede uitvoeringstekeningen, waardoor je automatisch een materiaallijst kan genereren. Zo creëer je zekerheden en voorkom je verrassingen op de werf.”

In Stabicad is het eenvoudig aanpassingen door te voeren. Thomas: “En dat is essentieel. Projecten zijn namelijk organisch. Er wordt op voorhand over een eerste ontwerp uiteraard wel nagedacht, maar in samenspraak met het studiebureau of de architect worden naderhand regelmatig wijzigingen doorgevoerd. Een voorbeeld hiervan is de renovatie van de voormalige Handelsrechtbank in Brussel. Een prestigieus project dat we gestart zijn in september 2012. Hier werken we samen met verschillende bouwpartners (Algemene Aannemer Artes Roegiers, Architect Jaspers-Eyers en Studiebureau Van Reeth) en hebben we bijvoorbeeld de tekening van de regenwatertank verschillende keren moeten aanpassen.” Om het samenwerken eenvoudiger te maken, is een Stabicad tekening volledig dwg-compatibel en is het ook mogelijk andere bestandsformaten in te laden, zoals pdf of jpeg.“ Dankzij de 3D-mogelijkheden van Stabicad LT kan Clisa partners en klanten duidelijke en professionele ontwerpen van de installaties voorleggen.

Lees het volledige artikel

www.clisa.be

Bezoekadres en trainingslocatie

Duboisstraat 39
2060 Antwerpen

03 289 01 01
info@stabiplan.be
Kantooruren

Ma - Vr
8.30 uur - 17.00 uur

Helpdesk

Ma – do: 8.30-12.30 uur & 13.30-17.00 uur
Vr: 8.30-12.30 uur & 13.30-16.00 uur

03 297 02 02
support@stabiplan.be
Postadres

Stabiplan BVBA
Duboisstraat 39
2060 Antwerpen

Neem contact met ons op

Kijk voor support vragen op support.stabiplan.com of bel onze helpdesk. Wilt u meer informatie over een van onze producten? Of heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens en bericht hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Kan uw vraag niet langer wachten? Aan de linkerkant vindt u onze contactgegevens.