BE NL

Disclaimer

Disclaimer

Email disclaimer
Deze e-mail en de inhoud ervan, inclusief bijlagen, zijn vertrouwelijk en bevatten wettelijk bevoorrechte informatie. Als u deze e-mail per vergissing heeft ontvangen, verwijder hem dan van uw systeem, gebruik of onthul de informatie op geen enkele wijze en stel ons onmiddellijk op de hoogte.

Geen garanties
Stabiplan BVBA biedt de informatie op deze website aan als een vorm van dienstverlening. Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is.

Geen aansprakelijkheid
Wij kunnen niet garanderen dat het gebruik van de informatie op deze website geen inbreuk maakt op de rechten van derden. In geen geval is Stabiplan BVBA aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze ontstaat door en / of voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Hyperlinks
Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die door derden worden onderhouden, waarover Stabiplan BVBA geen zeggenschap heeft. Stabiplan BVBA geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites.

Wijzigingen
De informatie op deze website kan op elk moment door ons worden gewijzigd. We zijn echter niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden. Indien u naar aanleiding van de informatie op de website vragen heeft, kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

© Alle rechten voorbehouden

 

Algemene Voorwaarden

Bezoekadres en trainingslocatie

Duboisstraat 39
2060 Antwerpen

03 289 01 01
info@stabiplan.be
Kantooruren

Ma - Vr
8.30 uur - 17.00 uur

Helpdesk

Ma – do: 8.30-12.30 uur & 13.30-17.00 uur
Vr: 8.30-12.30 uur & 13.30-16.00 uur

03 297 02 02
support@stabiplan.be
Postadres

Stabiplan BVBA
Duboisstraat 39
2060 Antwerpen

Neem contact met ons op

Kijk voor support vragen op support.stabiplan.com of bel onze helpdesk. Wilt u meer informatie over een van onze producten? Of heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens en bericht hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Kan uw vraag niet langer wachten? Aan de linkerkant vindt u onze contactgegevens.