BE NL

Schrijf u in voor onze webinars


Overzicht van komende webinars

Komende webinars bij Stabiplan op een rijtje

Komende maanden hebben we weer verschillende webinars op de planning staan. Er zit voor ieder wat wils bij: van software tot hardware, van Electrical tot Mechanical en van tekenen met Stabicad LT tot tekenen in Revit. Schrijf u in voor de sessies die u interessant vindt.

Vlaams webinar Stabicad 12 for Revit

vrijdag 17 mei om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

In dit webinar laten u we u all nieuwe functionaliteit zien van Stabicad 12 for Revit voor Vlaamse klanten! Highlights: voordelen van BIM, voordelen van Stabicad 12 tegenover plain Revit en de samenwerking tussen studiebureaus en installateurs in BIM met live demonstraties van alle nieuwe functionaliteit.

Rekenen in CAD en rekenen met Revit

maandag 20 mei om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

De rekenmodules op Autocad en op Revit worden in dit webinar uitgelicht. Bekijk hoe u gemakkelijk uw systemen kunt laten doorrekenen en laten controleren volgens uw lokale normen.

Stabicad 12

maandag 27 mei om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

Stabicad 12 komt eraan met daarin weer flink wat nieuwe functionaliteiten voor Stabicad for Revit en voor Stabicad for AutoCAD. Bekijk in dit webinar welke functionaliteiten zijn toegevoegd.

Tips & tricks Stabicad Bundle Electrical

vrijdag 7 juni om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

De Electrical Bundle bevat alle Elektro functionaliteiten van Stabicad for Autocad en Stabicad for Revit. Bekijk in dit webinar welke tips and tricks u kunt inzetten om nog efficiënter uw producten in te kunnen zetten.

Tips & tricks Stabicad Bundle Mechanical

vrijdag 14 juni om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

De Mechanical Bundle bevat de Stabicad functionaliteiten voor het maken van werktuigbouwkundige installaties, zowel in Autocad als in Revit. In dit webinar duiken we dieper de software in en gaan we tips and tricks laten zien welke u helpen bij het nog efficiënter inzetten van uw Bundel!

Tips & tricks Stabicad LT

donderdag 20 juni om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

Stabicad LT is een gemakkelijk tekenpakket met handige functies wat u tijdwinst en efficiëntie oplevert. Tijdens een demonstratie van een half uur laten we een heleboel tips & tricks zien. Niet te missen voor alle LT-tekenaars!

Stabicad LT BIM module

dinsdag 25 juni om 12.00 uur
Schrijf u in voor dit webinar

In dit webinar bespreken we hoe u met Stabicad LT mee kunt doen in BIM-projecten. We focussen op tekensnelheid en tekengemak en laten u zien hoe u uw eigen installaties naar een hoger niveau kunt tillen.